tirsdag 26. august 2008

Klubbmøte hos Creoline 25/8 08

Her er butikken til Lisbeth og Nina, dvs Creoline. De har rett og slett satt opp ei lita hytte i hagen hvor de selger stoffer til 75,- kroner meteren samt masse quilteutsyr til 50%. Vi var ca 23stk fra klubben som møtte opp til klubbens første møte i høst.
Vi i styret synes det var en god ide å komme oss litt ut av Mållaget og vi var veldig glad da Lisbeth og Nina villa ta imot oss hjemme i den fine quiltbutikken .
Handelen gikk livlig og praten likeså. Etterpå samlet vi oss på terrassen hvor vi grillet å koste oss med vaffler og kaffe.
Vi hadde litt info om utstillingen og sendte rundt dugnads og bakelister. Her mangler vi ennå en del personer til kafeteria/ salg og inngang. Så det er bare å melde sin interesse....

Flyers og plaket til festningen er nå under utarbeidelse, og vi i styret er spent på resultatet! Disse vil bli delt ut på neste møte 29 september. ( Vi har beklageligvis lagt siste møte før festningen til høstferien, men håper alikevel at så mange som mulig kommer .)
Dugnads og bakelister vil bli delt ut på dette møtet.

Vi minner om at gave til lotteriet til festningen har siste frist for innlevering denne dagen!!


Sonja inne i butikken. Her var det noe for enhver smak og knapper så lang øyet kunne se.


Litt av stoff utvalget i 30cm biter, 20,- kroner stykket. Mange fant noen godbiter her!


Vi grillet og koste oss alle sammen. Lisbeth hadde i tillegg laget vaffler til oss. Vi rakk akkurat å gjøre oss ferdig før regnet kom.

SHOW AND TELL:

Solveig har laget et fantastisk flott Logcabinteppe av sin manns gamle skjorter. Hun har kun brukt et quiltestoff i tillegg til alle skjortene. Teppet er håndquiltet av Solveig selv, for en utrolig tolmodighetsprøve!
Vi gleder oss til å se teppe igjen på utstillingen på Festningen i Oktober.


Nærbilde av Solveigs flotte teppe.

3 kommentarer:

Ulla sa...

Well done Solveig! Men's shirts are great for quilts. You just need to guide the men a little when they are shopping for shirts so you get good colour combinations. I have tried!

LAPPEQURI sa...

Gosh for ett flott teppe:-)
Ser ut til dere har koset dere hilsen fra nord.
Ha en fin og kreativ uke:-)

eileen sa...

I found you through Anne Marie's blog, and even though I only speak English, I can use a translator to enjoy your new blog.
The log cabin quilt made of men's shirts is wonderful!
Everything looks so pretty in your shop.