mandag 6. oktober 2008

Medlemsmøte Mandag 29/9 2008Flyers og plakat til festningen.


På medlemsmøte vårt var Kirsten fra Wikis sømsenter og demonstrerte paintstick. Det var utrolig morsomt og lærerikt. Tusen takk til Kirsten som var så snill å komme til oss.( sorry, jeg glemte å ta bilder..)
Nå er det snart utstillingen på festningen og alle hjerter er spente på hvordan dette skal gå..

Vi har nå prøvd å fylle opp dugnadslister til kafe'n, utstillingsgruppa, inngang, demonstrasjon , kakebaking osv. Hvis du ikke har blitt spurt om å hjelpe til så er det bare å ta kontakt med Sonja G. , da blir hun veldig glad. Vi trenger spesielt folk til rigging av utstillingen onsdag 14/10, Torsdag 15/10 og fredag 16/10. Husk å grave fram alt du har laget de siste 2 årene og lever dette Onsdag 14/10 fra kl 1600 til 1900. Alle må lage en egen liste over utstilte quilter. Vi må også levere en plante/ blomst hver til utstillingen. ( denne planeten tar du med hjem igjen etterpå)


Har du ikke levert gave til utloddningen er det ennå ikke for sent, den kan leveres på Kreativ Quilt innen 8/10 evt ta kontakt med Ingrid C.


Vaktlister er nå levert ut til hver enkelt , vi ber alle om å møte i god tid før vaktskifte spesiellt de som skal være der i fra morgenen av.

På møte hadde vi utdeling av Flyers og Plakater og invitasjoner er sent ut i øst og vest. Vi håper dette blir en fantastisk utstilling og ønsker alle lykke til med oppgavene den enkelte er satt til.


Husk å gi beskjed til Sonja G. ved avbud.

HER ER LITT FRA SHOW AND TELL :
Vårt "store" fellesteppe til utlodningen på festningen, er det ikke heldt utrolig flott. Den som vinner dette er veldig heldig!


Baksiden av vårt "store" fellesteppe til utlodninga på Festningen. Er det ikke flott!Vårt "lille" felles teppe til utlodning på festningen. Ikke helt ferdig ennå men... Veldig flott dette også!
Solveig J. har laget denne flotte duken i hexagon/ håndsøm. Utrolig mye jobb. I bakgrunnen skimtes Anne Marie's 2 sengetepper på bordet.

Solveigs A. "altmuligteppe"


Solveigs A. babyteppe.

Solveigs A. Spisebrikker..

Solveig A. har sydd handlenett til utstillingen på festning. Dette for å minne oss alle om å lage et og stille ut der. Ved bruk av egenproduserte nett sparer vi miljøet...

Ellen har laget et nytt babyteppe til et av sine barnebarn. Nyderlig.

Leni har laget veske med handleliste, se bildet under for nærbilde. Veldig morsomt og flott!


Nærbilde av handlelappen.

Ingen kommentarer: