tirsdag 27. januar 2009

Årssrapport 2008

Sammendrag av året som gikk 2008

28 januar 2008 hadde vi forrige årsmøte i Kristiansand Quilteklubb. Kari Johanne , Lillian og Linda takket for seg i styret . Nytt styre ble valgt og inn kom Ingrid, Mia og Anne Marie .

Våren 2008 måtte vi avlyse et kurs med Bente Wiik pga dårlig oppslutning. For mange ble det en stor skuffelse.
Året 2008 har vært sterkt preget av at vi har hatt utstilling på festningen og mange aktiviteter i løpet av året bærer preg av det. I løpet av våren begynte vi å sy sammen fellesteppet. Det ble 2 aldeles nyderlige tepper. Tusen takk for god innsats alle sammen. Spesiell takk rettes til de som dro hovedlasset ved sammensyinga. Det var spesielt koselig at Anita S vant det ene teppet.

4-6 April arrangerte klubben fellestur til Norsk Quilteforbunds årsmøte på Olavsgård. De som var med hadde en fantastisk tur .
28 April hadde vi besøk av Lise Bergene. Hun skulle egentlig presentere den nye boka si, men den var dessverre forsinket. Istede viste hun tidligere arbeider og det var veldig morsomt og inspirerende. Til dette møte hadde vi invitert Lillesand Quilteklubb, og mange benyttet anledningen til å besøke oss.

Til sommer avslutningen på Sjøllingstad Uldvarefabrikk hadde vi leid buss, slik at alle som ville være med kunne få være med. Etter en kjempeflott omvisning på fabrikken hadde vi ost og kjeks i fabrikkens kafe’. Stemningen var god rundt bordene. Vi skylder Ellen I F en stor takk, som fikk dette i stand for oss.

Høstsesongen startet i Stoff bua til Lisbeth og Nina, Creoline. Mange av medlemene benyttet anledningen til et godt kjøp. Etterpå hadde vi grilling på verandaen til Lisbeth og hadde en flott høstkveld. Det kom noen regndråper, men pytt hvem brydde seg om det.
I september hadde besøk av Kisten fra Wiki’s sømsenter som demonstrerte paintstick. På samme møtet hadde vi den siste innspurten før Festningen. Dugnadslister ble delt ut og styret informerte om hvordan ting skulle være på Festningen.

18 – 19 Oktober hadde vi utstilling på Christianholms Festning. Hele 4 Butikker hadde laget flotte stands i første etage . I annen etage hadde klubben utstilling, salgs bod, lotteri og kafe’.
Vi hadde mange besøkende og fikk mye skryt av utstillingen vår. Vi fikk tom besøk av Fedrelandsvenne som tok bilder og intervjuet Sonja og Solveig. Teppet til Solveig kom i avisen…..

På oktober møte hadde vi besøk av Anne E fra Lillesand som fortalte om Dear Jane teppet.
I November hadde vi en ordentlig koselig kveld med Basar. Alle som hadde med seg en pakke vant.
Juleavslutning 15 desember med tittel ” alle hjerter gleder seg”. Maten / juletallerken kom fra etagen under og smakte nyderlig. Litt julesang fikk vi også med oss før quiltejentene tok juleferie.
Vel blåst utstillingsår alle sammen, nå er det bare å samle krefter til vårt 20 års jubileum i 2010!!
Hilsen styret Sonja G, Ingrid C, Anne Marie S, Ellen I F, Mia B og Solveig J.

Ingen kommentarer: