tirsdag 13. januar 2009

Veskekurs, siste frist påmelding Mandag 19 Januar!!

DETTE ER ÅRETS MULIGHET TIL Å FÅ MED SEG ET FLOTT KURS MED EN KJENT DESIGNER !!!!!!!!

Veskekurs med Andre' Wallenborg 24 og 25 januar
Veskedesigner André Wallenborg holder kurs på Dvergsnestangen Døveforening lørdag 10-18 og søndag 10-16.
Kurset har 22 påmeldte og vi kan maks være 30, det betyr rask påmelding! Veska (34x42cm) har mange lommer og sømtekniskedetaljer. Den er åpen oppe, men har flere glidelåslommer.
Materialpakke til kurset koster kr. 600,- og selve kurset kr. 400,-. Du tar selv med hovedstoffet som bør være 40 cm x 140 (160) Et stødig gardinstoff er det beste. Ønsker man å bruke et tynnere stoff så ta med litt myk vlieselin med punkt-lim på baksiden.

Ta med den sterkeste symaskinen og gjerne en overtransportør. Vanlige sysaker og kutteutstyr og cm. linjal. Alt annet er i matr. pakken. Enkel matservering under kurset.
Kontakt styret for påmelding, evt Gro E.Kurset ble avholdt med 19 flotte quiltedamer som deltok. Andre' Wallenborg var en fantastisk flott inspirator og designer. Alle 19 damene fikk hjelp etter tur og jeg tror alle følte at de den hjelpen de trengte.
Gro har vært primus motor for å få igang dette kurset og vi skylder henne en stor takk.
Lørdag hadde vi taco m/ elghakk og søndag var det tomatsuppe med rundstykker. Alle tok sin turn på kjøkkenet og alt gikk på skinner.
Når kurset var slutt måtte alle bidra med å rydde kurslokalet til Døveforeningen på Dvergsnestangen.

Andre' Wallenborg er allerede bestillt til Januar/ Februar 2010.... ( bare så dere vet det)
Hva med en kurshelg hvor vi tar det helt ut med overnatting der ute på Dvergsnestangen. Stedet er utstyrt med mange senger så det hadde jo bare vært kjempeartig.

Bilder fra kurset kommer etterhvert ...

TUSEN TAKK GRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer: