tirsdag 6. januar 2009

Vårprogrammet 2009

Vårprogram 2009 Kristiansand Quilteklubb

Nå er det snart jul og vi i styret ønsker velkommen til nytt vår- semester i Quilteklubben. Vi har så vidt kommet i gang med å legge bilder og andre aktuelle saker ut på vår nye bloggside: : http://kristiansandquilteklubb.blogspot.com. På grunn av høyt arbeidspress har vi ikke kunnet oppdatere denne siden etter festningen, men vi håper etter hvert at dette skal bli en side du kan gå inn å finne viktige beskjeder og bilder fra siste quiltemøte. ( Fint for de som ikke kan/ har anledning til å komme på møtene våre)


- 26. Januar - Årsmøte, Mållaget kl 1900. Husk at saker til årsmøte må være kommet inn til styret senest 3 uker før årsmøte

- 23. Februar -Vi møter på Gimlekollen Mediasenter hvor Ranveig fra Kreativ Quilt holder et lite kurs for oss om maling på stoff. Ta med papirsaks, blyant og noen lyse stoffer,som du kan male på. Ranveig vil lage noen få stoffpakker til evt interesserte. Styret stiller med 2 biler på Målaget kl 1830 for de som trenger skyss.

- 30. Mars - Lise Bergene kommer på besøk igjen. Hun vil presentere sin nye bok : ”Lises lappetepper”. Vi vil inviterer Farsund Quilteklubb til å delta.

- 27. April - Nytt Fellesteppe til 20 års Jubileet vi skal feire i 2010. Vi diskuterer farger og form. Styret vil da ta en beslutning utifra innkomne forslag.

- Kanskje noen har forslag på hvordan vi skal feire Jubileet?

- 25. Mai - Vanlig medlemsmøte. Vi bare koser oss.

- 15. Juni - Sommeravslutning. Vi kommer tilbake med nærmere beskjed om tid og sted.

- 31. August - Første medlemsmøte etter sommerferien


Møtelokaler : Mållaget, Gyldenløvesgt. 11, 3.etg. inngang fra Kirkegt., kl. 19.00 - 22.00.
Ta med drikke. Inngang kr 20,-. Husk navnelapp!!

Styret: Anne Marie ,
Ingrid, Mia + nye innvalgt på årsmøtet.

Ingen kommentarer: