søndag 3. mai 2009

Quiltemøte 27/4 2009

Mandag 27 Aril hadde vi et koselig Quilte møte å Målaget som vanlig siste mandagen i måneden.
Det ble opplyst at vi dessverre mister Målaget som møtested etter jul. Styret er veldig takknemlige for evt forslag til nytt møtested og det bør jo ligge sentralt i Kristiansand.

Vi har 20 års jubileum i 2010, dette må allerede nå begynne å planlegge.
Jubileumstepe:
Vi har bestemt at vi skal lage et jubileumsteppe til vårt 20 års jubileum i 2010.
Fargene er sort, rødt, grått og hvitt og du velger selv hvilke farger du vil bruke. Vi skal lage en 9 patch hvor bitene skal være 3x3"eller 7,5 X 7,5 cm, ferdig quiltet med bomullsvatt. Alle i klubben lager 2 blokker hver. Dette må leveres på første quiltemøte til høsten dvs 31 august.

Sonja og Ellen har sagt seg villig til å sy sammen teppet, vi trenger flere til denne oppgaven så det er bare å melde seg.
Gry og Linda har sagt seg villige at de kan /vil legge ut teppe så det er klart til å sy det sammen. Tusen takk for positive jenter som vil bidra til at vårt jubileumsteppe blir kjempeflott!!

Lisbeth var innom og hadde med seg bøker til 50 kroner stykket. Mange av klubbens medlemmer benyttet sjansen til å fylle opp med en ny bok eller 2.


Klubben prøver å få i gang er BOM som går over 12 måneder, en blokk i måneden. Påmelding til Anita S. Vi takker May Kristin som har sagt seg villig til å ta jobben med å skrive ut mønsterene for oss. Det er også mulig å gjøre denne blokka som en stitchery, hvis noen synes det er gøy!!
Vi oppfordrer så mange som mulig til å melde seg på ,dette blir gøy. Dette kan jo også bli flott på vår jubileumsutstilling i 2010. Tenk dere alle de flotte teppene....


SHOW AND TELL:
Quilt'n i Arendal og Meretes Aterlier arrangerer quiltetreff på Grimstad Hotel 11-13 September. Påmelding er i juni. Endelig skjer det noe på sørlandet, så her er det bare å hive seg rundt..
Full pakkepris for hele helgen med overnatting, middager osv. 2 950,-
Kurs med:
Helga Solbakken
Andre' Wallenborg
Lone Schaadt
Kari Melsom
Påmelding finnes på Quilt'n i Arendal sin hjemmeside evt telefon: 37098800 Mail: post@quilten.no
------------------------
Vi kan også fortelle om at Kaktusquilt i Rogaland får besøk av Kaffe Fazett 11 og 12 september . Påmelding i disse dager. Mailadresse : post@kaktusquilt.no

Ingen kommentarer: