søndag 25. april 2010

Marsmøte 2010

For første gang hadde vi møte på våre nye lokaler i Høyres Hus. Veldig koselig og romslig. Vi fikk til og med et skap til vårt bibliotek. Nå kan vi endelig låne bøker igjen.
Hvis ikke du var med i mars, du kommer inn fra baksida i festningsgata og så må du opp trappa, litt trim er jo alltid greit.
Der oppe har vi god lys og ordentlige bord å sitte på.Denne gangen hadde vi besøk fra Arendal. "QuilTe'n" som holder til i Stoavegen 3 G på Stoa var inne for å vise oss litt av sortimentet. I butikken finnes det også en longarm-quiltemaskin, store tepper kan leveres og så får du de tilbake quiltet etter ønske. På nettsida www.quilten.no ser du mulighetene.

Og følgende info allerede nå: 2.-4. september 2011 (!) blir det syhelg på fortet Hisøya sammen med QuilTe'n. :-) Send en mail og du får informasjonen når påmelding er mulig.

Noen av oss er godt i gang med å sy på fellesteppet til oktoberutstillingen på Festningen.


Har ikke du noe å gjøre i august er dette her kanskje noe:
'the subversive stitches', 28. og 29. august 2010.
Den danske Patchworkforeningen avholder treff med utstillinger, workshops og patchworkbutikker i Skærbæk Kursus- og fritidssenter, Sør-Jylland. Mer informasjon finnes her: www.patchwork.dk

Ingen kommentarer: