onsdag 11. februar 2015

Sylørdag hos Britta!14 glade damer møtte opp i butikken til Britta kl 10:00 lørdag morgen for å sy crazy stjerner til utlodingsteppet. 
Unni hadde på forhånd gjort en flott innsats med forberedelser, og ledet an slik at det ikke ble rot i stoffer og bytter.  Unni er pedagog og veldig ryddig, så det gikk over all forventning! 
Noen la stoffer i bunker, noen kuttet og så var det klart for å bytte om stoffer. Det ble gjort i plenum der en person hadde ansvar for 'sin' stoffbunke. 
Da var det klart for sying. Hver stjerne ble lagt på et stk papir med beskrivelse av hvilke sømmer som skulle sys og i hvilken rekkefølge. 
9 damer sydde , de andre strøk og kuttet! Flere kunne nok tenke seg en stryke / kuttedame når en holder på hjemme også!! 
Når stjernene var sydd, ble det levert deler til en ny stjerne på papiret. 
Sprettekniven ble også flittig brukt hos enkelte, og de første stjernene tok nok lengst tid. Etterhvert fikk de fleste skikkelig sving på sømmen. 
Vi koste oss med kaffe, frukt, pizza og gulrot kake!  Og de fleste var en tur oppe i butikken og sørget for at Britta sine stoffer fikk litt omsetning!!  Før klokka 16  var alle stjernene sydd! 
Neste steg blir å renkutte og sy sammen. 
Det var mye latter i kjelleren til Britta, og vi koste oss skikkelig alle sammen!! 
Ja, vi spøkte til og med med at kanskje vi skulle møtes flere ganger, slik at hver enkelt av oss til slutt fikk et stjerneteppe, for dette var gøy!!

Anne Berit


Ingen kommentarer: